«Στα ίχνη της Ιεράς Οδού»

διαμονή

Εξασφαλίσαμε προνομιακές τιμές σε ξενοδοχεία της πόλης μας για όλους τους συμμετέχοντες του Ημιμαραθωνίου «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού» και του αγώνα 5χλμ εντός πόλης!

Εlefsina Hotel

Το Elefsina Hotel, ένα σύγχρονο και πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων, αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι φιλοξενίας στην ιστορική πόλη της Ελευσίνας.

Η κομβική του θέση, μόλις 20 λεπτά από την Αθήνα και την πόλη της Κορίνθου, στο σταυροδρόμι σημαντικών Εθνικών οδών, το καθιστά την ιδανική πρόταση για συνεδριακό και πολιτιστικό τουρισμό αλλά και σύντομες αποδράσεις.

Μέσα σ’ένα σύγχρονο, πολυτελές και μοντέρνας αισθητικής περιβάλλον, το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί για να χαρίσει στον επισκέπτη στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης, με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Με 83 δωμάτια, σύγχρονες συνεδριακές υποδομές, δύο εστιατόρια «Το Στάχυ» και το «ΥΚ Roof Bar Restaurant» και το «Elefsina Lounge Bar», το Elefsina Hotel προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής.

Τηλ. Κρατήσεων: 210 5589700
Website: elefsinahotel.gr

Melissa Hotel

To ξενοδοχείο Melissa Hotel, μόλις 20 λεπτά από την Αθήνα και την πόλη της Κορίνθου, αποτελεί ιδανική λύση για εμπόρους, αντιπροσώπους, υπαλλήλους και υπεύθυνους εταιρειών, προσφέροντας παροχές 2*. Επιπρόσθετα, η πλεονεκτική του θέση κοντά στο μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας, το καθιστούν προσιτή επιλογή για τους τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Από το ξεκίνημα της λειτουργίας του το 1948, μέχρι και σήμερα, το ξενοδοχείο Melissa Hotel έχει φιλοξενήσει πάνω από 400.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Αρχικά το ξενοδοχείο ονομαζόταν «Ταχυδρόμος», όμως μετέπειτα πήρε το όνομα «Μέλισσα», μιας και στην πίσω αυλή υπήρχαν πολλά μελίσσια. Το 1996 το ξενοδοχείο ανέπτυξε και δεύτερη πτέρυγα, η οποία φιλοξενεί τους επισκέπτες του μέχρι και σήμερα.

Τηλ. Κρατήσεων: 210 5546547
Website: melissahotel.gr

Γίνε και εσύ Εθελοντής

Δήλωσε το ενδιαφέρον σου!