«Στα ίχνη της Ιεράς Οδού»

γενικές οδηγίες για όλους τους συμμετέχοντες

Με Την Ευγενική Υποστήριξη του Δήμου Ελευσίνας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2105565621 καθημερινά από τις 10:30 έως 14:00.

Όρια συμμετοχών

Το όριο συμμετοχών για τον Ημιμαραθώνιο καθορίζεται στις 1000 συμμετοχές. Η λήξη των εγγραφών στον αγώνα θα γίνει την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου 2017 εκτός αν συμπληρωθεί νωρίτερα ο ανώτερος αριθμός συμμετοχών. Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και ότι δεν θα υπάρχει δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης μετά τη συμπλήρωση του ανωτέρω αριθμού και δεν θα τηρηθεί λίστα αναμονής.

Για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων δεν θα υπάρχει όριο συμμετοχών και η λήξη των εγγραφών καθορίζεται επίσης η Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου 2017.

Όροι Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στους Αγώνες έχουν για τον μεν Ημιμαραθώνιο όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18 ο έτος της ηλικίας τους (ημερομηνία γέννησης πριν από  01/01/2000), ενώ για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 12 ο έτος της ηλικίας τους (ημερομηνία γέννησης πριν από01/01/2006 – για τους ανήλικους απαιτείται η σύμφωνη γνώμη των κηδεμόνων τους η οποία δηλώνεται στην ηλεκτρονική αίτηση του αθλητή)

Πιστοποιητικά καλής υγείας

Η διοργάνωση δεν θα ζητήσει πιστοποιητικά καλής υγείας των συμμετεχόντων. Πλην όμως κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής εγγραφής, ο αθλητής θα βεβαιώνει ότι έχει προβεί πρόσφατα σε έλεγχο της υγείας του και έχει κριθεί κατάλληλος για να συμμετάσχει σε αγώνα επίπεδου Ημιμαραθωνίου ή 5 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

Παραλαβή πακέτου συμμετοχής

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής για τους αγώνες θα γίνει από Πέμπτη 07 Σεπτεμβρίου 2017 ως και Σάββατο 09 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρες 10:00 ως 13:00 από το χώρο του N.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. (Παγκάλου & Κίμωνος 11) καθώς και κατά τις ίδιες ημερομηνίες και κατά τις ώρες 15:00 έως τις 19:00 σε χώρο του Δημαρχείου Αιγάλεω απέναντι από το σταθμό του μετρό «Αγία Μαρίνα».

Τέλος και στα πλαίσια της προβολής της Ελευσίνας θα υπάρχει δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης για όλους τους δρομείς του Ημιμαραθωνίου, των 5 χιλιομέτρων αλλά και των συνοδών τους στον Αρχαιολογικό Χώρο της Πόλης μας.

Πνευματικά δικαιώματα υλικού

Με την ηλεκτρονική εγγραφή ο αθλητής συναινεί ώστε η διοργάνωση να λάβει και χρησιμοποιήσει το τηλεοπτικό και φωτογραφικό υλικό του αγώνα και των βραβεύσεων για την προβολή του αγώνα και των πολιτιστικών εκδηλώσεων ‘’Αισχύλεια 2017’’.

Δήλωση συμμετοχής στους αγώνες

Λήξη δηλώσεων
  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

Με Την Ευγενική Υποστήριξη

Γίνε και εσύ Εθελοντής

Δήλωσε το ενδιαφέρον σου!