Οδηγίες για τους συμμετέχοντες 21 χιλιομέτρων

Παραλαβή πακέτου συμμετοχής: Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής για τους αγώνες θα γίνει από Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρες 10:00 ως 13:00 από το ισόγειο του κτιρίου που στεγάζεται η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας(Παγκάλου & Κίμωνος 11 στην Ελευσίνα) καθώς και κατά τις ίδιες ημερομηνίες και κατά τις ώρες 15:00 έως τις 19:00 σε χώρο του Δημαρχείου Αιγάλεω απέναντι από το σταθμό του Μετρό «Αγία Μαρίνα».

Παραλαβή αριθμών εκτός Αττικής: Οι συμμετέχοντες που βρίσκονται εκτός Αττικής και ΜΟΝΟ θα παραλάβουν τα νούμερα τους στην αφετηρία του αγώνα (5χλμ. ή 21 χλμ.)

Η παραλαβή του αριθμού από τρίτους μπορεί να γίνει εφόσον γνωρίζoυν τα εξής στοιχεία, ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, Ημερομηνία γέννησης.

Προς Εκκίνηση:

Την ημέρα του αγώνα από την Ελευσίνα προς την αφετηρία με αναχώρηση λεωφορείων στις 07:00 από το Δημοτικό πάρκινγκ επί της οδού Χατζηδάκη & Παγκάλου (πίσω από το 2ο Λύκειο «Πυρουνάκειο» Ελευσίνας).

Προς Αθήνα (Σταθμός μετρό Αγία Μαρίνα):

Μετά το πέρας του Αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς των αθλητών που επιθυμούν, από την Ελευσίνα προς το σταθμό Μετρό στην Αγ. Μαρίνα με δρομολόγια ανά 30’ από τις 12:00 έως τις 14:00(τελευταίο δρομολόγιο).

Παρέχεται η δυνατότητα μετακίνησης των σάκων των δρομέων από το χώρο της εκκίνησης – με σημείο παράδοσης στην οδό Θερμοπυλών (πριν την πλατεία Αγίων Ασωμάτων) – σε πούλμαν με την ένδειξη «Παράδοση Αποσκευών»  και σημείο παραλαβής αυτών στον τερματισμό στην Ελευσίνα.

Αποδυτήρια πλησίον του χώρου τερματισμού (επί της οδού Χατζηδάκη στο 2ο- 4ο Γυμνάσιο).

Παροχές για όλους τους Συμμετέχοντες του αγώνα των 21 χιλιομέτρων: 

Ιατρική κάλυψη, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, τροφοδοσία κατά τη διαδρομή σε 7 σταθμούς όπως περιγράφεται στην προκήρυξη και στον τερματισμό καθώς και πρωτότυπο ορειχάλκινο μετάλλιο και τεχνικό μπλουζάκι,  (μόνο για τους τερματίζοντες αθλητές).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας eleusisimimarathon.gr

Γραφείο διοργάνωσης Ημιμαραθωνίου «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού» & Φεστιβάλ Αισχύλεια Τηλ:2105565621 & Email [email protected]