Οδηγίες για τους συμμετέχοντες 5 χιλιομέτρων

Παραλαβή πακέτου συμμετοχής: Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής για τους αγώνες θα γίνει από Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρες 10:00 ως 13:00 από το ισόγειο του κτιρίου που στεγάζεται η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας(Παγκάλου & Κίμωνος 11 στην Ελευσίνα) καθώς και κατά τις ίδιες ημερομηνίες και κατά τις ώρες 15:00 έως τις 19:00 σε χώρο του Δημαρχείου Αιγάλεω απέναντι από το σταθμό του Μετρό «Αγία Μαρίνα».

Παρέχεται η δυνατότητα φύλαξης των σάκων των δρομέων στο χώρο της εκκίνησης καθώς επίσης και χώρος αλλαγής ενδυμασίας πλησίον του χώρου τερματισμού (επί της οδού Χατζηδάκη στο 2ο- 4ο Γυμνάσιο).

Παροχές για όλους τους Συμμετέχοντες του αγώνα των 5 χιλιομέτρων: Ιατρική κάλυψη, ηλεκτρονική χρονομέτρηση,τροφοδοσία στο μέσο της διαδρομής  και στον τερματισμό, πρωτότυπο ορειχάλκινο μετάλλιο, μπλουζάκι (μόνο για τους τερματίζοντες αθλητές).

Μετακίνηση Αθλητών: Μετά το πέρας του Αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς των αθλητών που επιθυμούν, από την Ελευσίνα προς το σταθμό Μετρό στην Αγ. Μαρίνα με δρομολόγια ανά 30’ από τις 12:00 έως τις 14:00 (τελευταίο δρομολόγιο).

Παρέχεται η δυνατότητα φύλαξης των σάκων των Δρομέων στο χώρο της εκκίνησης καθώς επίσης και χώρος αλλαγής ενδυμασίας πλησίον του χώρο τερματισμού (επί της οδού Χατζηδάκη στο 2ο- 4ο Γυμνάσιο Ελευσίνας).

Παραλαβή αριθμών εκτός Αττικής: Οι συμμετέχοντες που βρίσκονται εκτός Αττικής και ΜΟΝΟ θα παραλάβουν τα νούμερα τους στην αφετηρία του αγώνα (5χλμ. ή 21 χλμ.)

Η παραλαβή του αριθμού από τρίτους μπορεί να γίνει εφόσον γνωρίζoυν τα εξής στοιχεία, ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, Ημερομηνία γέννησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας eleusisimimarathon.gr

Γραφείο διοργάνωσης Ημιμαραθωνίου «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού» & Φεστιβάλ Αισχύλεια Τηλ:2105565621 & Email [email protected]